Örgülü Ortaokulu


Vizyon: İstiyoruz ki.... Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin İstiyoruz ki.... Okulumuzda her veli öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. İstiyoruz ki.... Okulumuzda hem öğretenler,hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inansın. İstiyoruz ki.... Okulumuzda çalışanlar,gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun.Doğruları yaptıklar zaman tepki alacaklarını sanıp korkmasın. İstiyoruz ki.... Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışs

Misyon: Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak,bilgili ve kendine güvenen bireyler olmaları,yetişmelerinde fırsat eşitliği tanıyarak,onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap veren beceriler kazandırmak için varız.

Başarılar:

Saatler: 08:30-15:10
Isınma: Merkezi Sistem Kalorifer
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 05316311719

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://bozovaorguluortaokulu63.meb.k12.tr

Adres - ÖRGÜLÜ MAH. ÖRGÜLÜ KÜME EVLERİ NO: 2 BOZOVA / ŞANLIURFA

Öğretmen :6
Öğrenci :80
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :1862
Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - İlçeye uzak konumu sadece resmi işlemlerde zorluk yaratmaktadır . Bunun dışında bulunduğumuz köye 13 km uzaklıkta eskiden Belde durumunda olan fakat büyükşehir olma sebebiyle kasaba olan Yukarıgöklü bulunmaktadır ve her türlü ihtiyaç karşılanabilir . Büyük kurumsallaşan marketlerden birisi , petrol ofisi , vs bütün ihtiyaçlar karşılanabilir . Halfeti ilçesine de 20 km uzaklıkta bulunmaktadır . Bu durumda çok kötü bir konum olarak nitelendirilemez .

Adres - ÖRGÜLÜ MAH. ÖRGÜLÜ KÜME EVLERİ NO: 2 BOZOVA / ŞANLIURFA

Ulaşım Ulaşım 5 km uzaklıkta anayoldan sağlanmaktadır ve ilçeye ulaşım zor değildir

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Şanlıurfa iline 90 Bozova ya 47 km uzaklıktadır